多くの時間と労力をかかってOracleの1Z0-852認定試験に合格するを冒険にすると代わりJPexamが提供した問題集を利用してわずか一度お金かかって合格するのは価値があるでしょう。今の社会の中で時間がそんなに重要で最も保障できるJPexamを選ばましょう。
われわれは今の競争の激しいIT社会ではくつかIT関連認定証明書が必要だとよくわかります。IT専門知識をテストしているOracleの1Z0-852認定試験は1つのとても重要な認証試験でございます。しかしこの試験は難しさがあって、合格率がずっと低いです。でもJPexamの最新問題集がこの問題を解決できますよ。1Z0-852認定試験の真実問題と模擬練習問題があって、十分に試験に合格させることができます。
Oracle 1Z0-852認証試験に合格することが簡単ではなくて、Oracle 1Z0-852証明書は君にとってはIT業界に入るの一つの手づるになるかもしれません。しかし必ずしも大量の時間とエネルギーで復習しなくて、弊社が丹精にできあがった問題集を使って、試験なんて問題ではありません。
試験番号:1Z0-852問題集
試験科目:Java Standard Edition 6 Programmer Certified Professional Upgrade Exam
最近更新時間:2014-01-13
問題と解答:全96問
100%の返金保証。1年間の無料アップデート。
同じ目的を達成するためにいろいろな方法があって、多くの人がいい仕事とすばらしい生活を人生の目的にしています。JPexamが提供した研修ツールはOracleの1Z0-852の認定試験に向けて学習資料やシミュレーション訓練宿題で、重要なのは試験に近い練習問題と解答を提供いたします。JPexam を選ばれば短時間にITの知識を身につけることができて、高い点数をとられます。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.jpexam.com/1Z0-852_exam.html
NO.1 Given:
1. public class Base {
NO.2 System.out.print(((Base)s).FOO);
NO.3 Building build2 = (Building) barn1;
NO.4 Base b = new Base();
NO.5 System.out.print(b.FOO);
NO.6 System.out.print(Base.FOO);
NO.7 } }
NO.8 void a2() { }
NO.9 public static final String FOO = "foo";
NO.10 class C extends B { void c1() { } }
and:
A x = new B(); C y = new C(); A z = new C();
What are four valid examples of polymorphic method calls? (Choose four.)
A. x.a2();
B. z.a2();
C. z.c1();
D. z.a1();
E. y.c1();
F. x.a1();
Answer: A,B,D,F
Oracle 1Z0-852 1Z0-852認定試験 1Z0-852認定資格
5.A company that makes Computer Assisted Design (CAD) software has, within its application, some
utility classes that are used to perform 3D rendering tasks. The company's chief scientist has just
improved the performance of one of the utility classes' key rendering algorithms, and has assigned a
programmer to replace the old algorithm with the new algorithm. When the programmer begins
researching the utility classes, she is happy to discover that the algorithm to be replaced exists in only one
class. The programmer reviews that class's API, and replaces the old algorithm with the new algorithm,
being careful that her changes adhere strictly to the class's API. Once testing has begun, the programmer
discovers that other classes that use the class she
changed are no longer working properly. What design flaw is most likely the cause of these new bugs?
A. Inheritance
B. Tight coupling
C. Low cohesion
D. High cohesion
E. Loose coupling
F. Object immutability
Answer: B
Oracle 1Z0-852練習問題 1Z0-852認定資格
6.Given:
11. class Mammal { }
12.
13. class Raccoon extends Mammal {
14. Mammal m = new Mammal();
15. }
16.
17. class BabyRaccoon extends Mammal { }
Which four statements are true? (Choose four.)
A. Raccoon is-a Mammal.
B. Raccoon has-a Mammal.
C. BabyRaccoon is-a Mammal.
D. BabyRaccoon is-a Raccoon.
E. BabyRaccoon has-a Mammal.
F. BabyRaccoon is-a BabyRaccoon.
Answer: A,B,C,F
Oracle 1Z0-852認証試験 1Z0-852練習問題
7.Given:
2. public class Hi {
3. void m1() { }
4. protected void() m2 { }
5. } 6. class Lois extends Hi {
7. // insert code here
8. }
Which four code fragments, inserted independently at line 7, will compile? (Choose four.)
A. public void m1() { }
B. protected void m1() { }
C. private void m1() { }
D. void m2() { }
E. public void m2() { }
F. protected void m2() { }
G. private void m2() { }
Answer: A,B,E,F
Oracle 1Z0-852問題集 1Z0-852 1Z0-852認証試験
8.Given that:
Gadget has-a Sprocket and
Gadget has-a Spring and
Gadget is-a Widget and
Widget has-a Sprocket
Which two code fragments represent these relationships? (Choose two.)
A. class Widget { Sprocket s; }
class Gadget extends Widget { Spring s; }
B. class Widget { }
class Gadget extends Widget { Spring s1; Sprocket s2; }
C. class Widget { Sprocket s1; Spring s2; }
class Gadget extends Widget { }
D. class Gadget { Spring s; }
class Widget extends Gadget{ Sprocket s; }
E. class Gadget { }
class Widget extends Gadget{ Sprocket s1; Spring s2; }
F. class Gadget { Spring s1; Sprocket s2; }
class Widget extends Gadget{ }
Answer: A,C
Oracle認定資格 1Z0-852 1Z0-852認証試験
9.Given the following six method names:
addListener
addMouseListener
setMouseListener
deleteMouseListener
removeMouseListener
registerMouseListener
How many of these method names follow JavaBean Listener naming rules?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
E. 5
Answer: B
Oracle 1Z0-852 1Z0-852 1Z0-852認証試験 1Z0-852練習問題
10.Click the Exhibit button.
Which three statements are true? (Choose three.)
A. Compilation fails.
B. The code compiles and the output is 2.
C. If lines 16, 17 and 18 were removed, compilation would fail.
D. If lines 24, 25 and 26 were removed, compilation would fail.
E. If lines 16, 17 and 18 were removed, the code would compile and the output would be2.
F. If lines 24, 25 and 26 were removed, the code would compile and the output would be 1.
Answer: B,E,F
Oracle 1Z0-852練習問題 1Z0-852問題集 1Z0-852
11.Given:
1. class Alligator {
2. public static void main(String[] args) {
3. int []x[] = {{1,2}, {3,4,5}, {6,7,8,9}};
4. int [][]y = x;
5. System.out.println(y[2][1]);
6. }
7. }
What is the result?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 6
E. 7
F. Compilation fails.
Answer: E
Oracle認定資格 1Z0-852認証試験 1Z0-852認証試験
12.Given:
11. public static void main(String[] args) {
12. Object obj = new int[] { 1, 2, 3 };
13. int[] someArray = (int[])obj;
14. for (int i : someArray) System.out.print(i + " ");
15. }
What is the result?
A. 1 2 3
B. Compilation fails because of an error in line 12.
C. Compilation fails because of an error in line 13.
D. Compilation fails because of an error in line 14.
E. A ClassCastException is thrown at runtime.
Answer: A
Oracle認証試験 1Z0-852認定資格 1Z0-852練習問題 1Z0-852過去問 1Z0-852 1Z0-852認定試験
13.Given:
11. public interface A { public void m1(); }
12.
13. class B implements A { }
14. class C implements A { public void m1() { } }
15. class D implements A { public void m1(int x) { } }
16. abstract class E implements A { }
17. abstract class F implements A { public void m1() { } }
18. abstract class G implements A { public void m1(int x) { } }
What is the result?
A. Compilation succeeds.
B. Exactly one class does NOT compile.
C. Exactly two classes do NOT compile.
D. Exactly four classes do NOT compile.
E. Exactly three classes do NOT compile.
Answer: C
Oracle 1Z0-852認定証 1Z0-852練習問題 1Z0-852認証試験 1Z0-852 1Z0-852
14.Given:
21. abstract class C1 {
22. public C1() { System.out.print(1); }
23. }
24. class C2 extends C1 {
25. public C2() { System.out.print(2); }
26. }
27. class C3 extends C2 {
28. public C3() { System.out.println(3); }
29. }
30. public class Ctest {
31. public static void main(String[] a) { new C3(); }
32. }
What is the result?
A. 3
B. 23
C. 32
D. 123
E. 321
F. Compilation fails.
G. An exception is thrown at runtime.
Answer: D
Oracle認定資格 1Z0-852認定証 1Z0-852 1Z0-852認定試験 1Z0-852練習問題
15.Given:
1. public class A {
2. public void doit() {
3. }
4. public String doit() {
5. return "a";
6. }
7. public double doit(int x) {
8. return 1.0;
9. }
10. }
What is the result?
A. An exception is thrown at runtime.
B. Compilation fails because of an error in line 7.
C. Compilation fails because of an error in line 4.
D. Compilation succeeds and no runtime errors with class A occur.
Answer: C
Oracle認定試験 1Z0-852問題集 1Z0-852問題集 1Z0-852認証試験
NO.11 System.out.print(Sub.FOO);
NO.12 System.out.print(s.FOO);
NO.13 }
NO.14 }
NO.15 Sub s = new Sub();
NO.16 }
Which is true?
A. If line 10 is removed, the compilation succeeds.
B. If line 11 is removed, the compilation succeeds.
C. If line 12 is removed, the compilation succeeds.
D. If line 13 is removed, the compilation succeeds.
E. More than one line must be removed for compilation to succeed.
Answer: C
Oracle 1Z0-852認定資格 1Z0-852参考書 1Z0-852 1Z0-852
4.Given:
10. abstract class A {
11. abstract void a1();
12. void a2() { }
13. }
14. class B extends A {
15. void a1() { }
NO.17 class Sub extends Base {public static final String FOO="bar";}
What is the result?
A. foofoofoofoofoo
B. foobarfoobarbar
C. foobarfoofoofoo
D. foobarfoobarfoo
E. barbarbarbarbar
F. foofoofoobarbar
G. foofoofoobarfoo
Answer: D
Oracle 1Z0-852認定証 1Z0-852 1Z0-852認証試験 1Z0-852参考書
2.A company has a business application that provides its users with many different reports: receivables
reports, payables reports, revenue projects, and so on. The company has just
purchased some new, state-of-the-art, wireless printers, and a programmer has been assigned the task of
enhancing all of the reports to use not only the company's old printers, but the new wireless printers as
well. When the programmer starts looking into the application, the programmer discovers that because of
the design of the application, it is necessary to make changes to eachreport to support the new printers.
Which two design concepts most likely explain this situation.? (Choose two.)
A. Inheritance
B. Low cohesion
C. Tight coupling
D. High cohesion
E. Loose coupling
F. Object immutability
Answer: B,C
Oracle認定試験 1Z0-852 1Z0-852認定試験
3.Given:
5. class Building { }
6. public class Barn extends Building {
7. public static void main(String[] args) {
8. Building build1 = new Building();
9. Barn barn1 = new Barn();
10. Barn barn2 = (Barn) build1;
11. Object obj1 = (Object) build1;
12. String str1 = (String) build1;
NO.18 public static void main(String[] args) {
JPexamは最新のIIA-CCSA問題集と高品質の1Z0-536問題と回答を提供します。JPexamの000-N32 VCEテストエンジンと312-50v8試験ガイドはあなたが一回で試験に合格するのを助けることができます。高品質のHP2-W100 PDFトレーニング教材は、あなたがより迅速かつ簡単に試験に合格することを100%保証します。試験に合格して認証資格を取るのはそのような簡単なことです。
没有评论:
发表评论